تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/08/16 - 13:30
کد خبر: 487135

سعید جلیلی در دانشگاه شهید باهنر کرمان مطرح کرد؛

دموکراسی و حقوق بشر ‌غربی شعاری بیش نیست/ دولت سیزدهم مذاکرات سیاسی خوبی در دنیا دارد

دموکراسی و حقوق بشر ‌غربی شعاری بیش نیست/ دولت سیزدهم مذاکرات سیاسی خوبی در دنیا دارد

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه برخی به راحتی می‌گویند که ما امتیازاتی داریم که بقیه نباید داشته باشند و امتیاز وتو از این دست امتیازها است، افزود: با موشک به بیمارستان حمله می‌کنند و این را حق خود می‌دانند و هیچکس هم حق اعتراض ندارد؛ به اسم تمدن، علم و پیشرفت جنایت می‌کنند و خود را پایان تاریخ می‌دانند.

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست دانشجویی در دانشگاه بین‌المللی شهید باهنر کرمان به مناسبت سیزدهم آبان روز ملی استکبارستیزی با بیان اینکه یکی از برکات انقلاب اسلامی این بود که جوان و نوجوان ما می‌تواند در محیطی که فعالیت می‌کند نقش داشته و اثرگذار باشد، اظهار داشت: نباید از این بحث مهم عبور کرد چرا که انقلاب اسلامی سن بلوغ سیاسی و اجتماعی مردم را به جلو آورد.

وی با اشاره به اینکه در طول انقلاب اسلامی جوانان و نوجوانان ما نقش‌های جهانی ایفا کردند و وارد عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی و نظامی در دوران دفاع مقدس شدند، گفت: نظامی که بخواهد قوی و موثر باشد لازمه آن در صحنه بودن دانشجو و فعال بودن دانشجویان است؛ اگر می‌خواهیم به قله برسیم باید دانشجوی فعال و پویا داشته باشیم.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با تبیین مسائل روز افزود: امروز جهان یک پدیده مهم را شاهد است که یک ماه از آن می‌گذرد و ما باید توصیف درست و تحلیل عالمانه از این پدیده داشته باشیم؛ اگر ما می‌خواهیم به تحلیل یک پدیده بنشینم نباید پدیده‌ها را نقطه‌ای نگاه کنیم و این تعریف کامل و دقیقی نیست.

وی با بیان اینکه هر پدیده یک سیر تاریخی و یک گذشته و آینده دارد که باید به آن توجه شود و مهمتر آنکه از چه نگاهی داریم به آن توجه می‌کنیم، گفت: متاسفانه یکی از موضوعاتی که شاهد آن هستیم، سستی و اشتباه در برخی موضوعات است این که با یک جمله یا توئیت نمی‌توان تحلیل کاملی از یک پدیده داشته باشیم.

جلیلی ادامه داد: مگر نمی‌گویند که غزه یک منطقه کوچک است و اهمیت ندارد پس چرا یک کشور تمام مقامات خود را به آنجا می‌فرستد تا مسائل را بررسی کنند؛ آنچه امروز در منطقه و در فلسطین شاهد آن هستیم یک سیر حداقل یکصد ساله دارد.

وی با بیان اینکه در آن زمان ایران در زمان مشروطه و دچار ضعف بود و عثمانی فروپاشی شده بود، افزود: امروز تمام مردم منطقه از طراحی و توطئه‌های آن روز رنج می‌برند؛ بعضی از این صهیونیست‌ها در کتاب‌های خود نوشتند و توضیح دادند که فلسطین را اشغال کردند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه برخی به راحتی می‌گویند که ما امتیازاتی داریم که بقیه نباید داشته باشند و امتیاز وتو از این دست امتیازها است، افزود: با موشک به بیمارستان حمله می‌کنند و این را حق خود می‌دانند و هیچکس هم حق اعتراض ندارد؛ به اسم تمدن، علم و پیشرفت جنایت می‌کنند و خود را پایان تاریخ می‌دانند.

دموکراسی و حقوق بشر ‌غربی شعاری بیش نیست/ دولت سیزدهم مذاکرات سیاسی خوبی در دنیا دارد

وی با بیان اینکه در همین یکسال گذشته ببینید که اینها چگونه با فوت یک خانم در بازداشتگاه چکارها که نکردند و امروز جهان کمتر از یکسال شاهد کشته شدن هزاران نفر زن و کودک است، گفت: آمریکا در این کشتارها از اسرائیل حمایت می‌کند و عکس یادگاری با هم می‌گیرند.

جلیلی با اشاره به اینکه سردار سلیمانی صد سال برنامه‌ریزی اسرائیل را با شکست مواجه کرد، افزود: روند حرکت اسرائیل خونریزی و کشتار است و انقلاب اسلامی مقابل این رژیم ایستاد؛ اخراج اسرائیل از لبنان و شکست‌های پی در پی حاصل انقلاب اسلامی است و امروز هم شاهد این شکست‌ها هستیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه محل بررسی نقاط قوت‌ها و ضعف‌ها است و ضعف را باید با قوت جبران کرد نه در مقابل آن ضعف نشان داد، تصریح کرد: کسانی که مدعی دموکراسی بودند چرا راجع به رژیم غاصب و کودک‌کش اسرائیل چیزی نمی‌گویند و همین‌ها اسرائیل را نمونه درخشان دموکراسی می‌دانند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه رئیس جمهور آمریکا به اسرائیل می‌رود در حالیکه به بیمارستان غزه حمله شده و ۱۴ میلیارد دلار هم برای حمایت از حمله‌های بیشتر به اسرائیل کمک مالی می‌کند، گفت: بدانید که اینها بازیگرانی در نقش‌های مختلف هستند و دموکراسی و حقوق بشر یک شعار است.

وی با بیان اینکه آنها به دنبال رهبری جهان هستند و در اسناد خود برای این موضوع سند نوشتند و اسرائیل را استثنا می‌دانند، افزود: باید این مسائل را برای دانشجو تبیین کرد و این موضوعات را مورد بحث گذاشت.

جلیلی در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه موفقیت دولت سیزدهم چه بوده است، گفت: دولت نقاط ضعف و قوتی دارد و کار دانشگاه کمک کردن برای تقویت دولت است؛ نباید دنیا را در چند کشور خلاصه کنیم و امروز مذاکرات سیاسی خوبی در دنیا انجام شده است و این از نقاط موفقیت دولت است.

وی با بیان اینکه ما در دنیا ۲۰۰ کشور داریم که با خیلی از آنها نکات مشترک داریم و می‌توانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم، افزود: اینکه می‌گوییم سلاح هسته‌ای نامشروع است دلایلی دارد چرا که شوروی چقدر کلاهک هسته‌ای داشت اما این کلاهک‌ها آیا مانع فروپاشی او شد.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه کسانی که می‌گویند با سلاح هسته‌ای می‌توان به اهداف خودشان رسید اشتباه می‌کنند، گفت: مولفه‌های قدرت داشتن سلاح آن هم سلاح هسته‌ای نیست؛ آمریکا مگر چند هزار کلاهک هسته‌ای ندارد بینید با چه فضاحتی از افغانستان خارج شد.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران در تمام زمینه‌های مختلف دارای اندیشه است که باید عملیاتی شود، افزود: امروز اندیشه انقلاب در دنیا گسترده شده و موفقیت‌های بزرگی داشته‌ایم؛ راهبرد فشار حداکثری اقتصادی را بر ملت ایران ایجاد کردند اما امروز می‌گویند این راهبرد شکست فاحش خورد و این مهم خودش یک موفقیت است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top